Subcarpati Trail Run 5 - 2024

Subcarpati Trail Run 5 - 2024

11 mai 2024 (sâm) Cocorastii Mislii, Romania

Subcarpati Trail Run, competitia realizata de alergatori pentru alergatori care adună la un loc amatori și profesionisti, fete și baieti, toti cu aceeași pasiune pentru alergare.

Padurea Goruna, din zona Subcarpatilor de Curbura, spune povestea stejarilor seculari. Simbolul competiției noastre, “regele” zonei, este Gorunul atestat în 1490, ce ne indeamna la perseverenta si curaj.

Adu cu tine voia buna, alege unul dintre traseele noastre, categoria potrivita varstei și experienței si hai sa facem trail running intr-un cadru special.

Subcarpati Trail Run, ale carei trasee te duc în inima padurii, pe coline impadurite, pe sub bolta creata de crengile copacilor, este despre rezistenta, perspeverenta și bucuria de a trai, indiferent de vremuri.

Iti garantam o experienta unica, intr-o zona superba, pe care nu o vei uita si unde, speram sa doresti sa revii ori de cate ori ai ocazia.


Curse

Race Description

Subcarpati Trail Run este o competitia realizata de alergatori pentru alergatori asa ca te asiguram ca nu o sa te plictisesti pe traseele propuse de noi.

Poti alege sa alergi  Cros (12 km)Semimaraton ( 23 km)Maraton (40 km) Ultramaraton (75 km) si nu te lasa pacalit ca Subcarpati Trail Run se desfasoara intr-o zona de deal, unde cel mai inalt varf are 760m. Te asiguram ca vei avea suficienta diferenta de nivel :)

De mentionat ca Ultramaratonul, Maratonul, cat si Semimaratonul sunt incluse in circuitul UTMB.world, si ITRA, avand urmatoarele beneficii:

  • Semimaraton: Index UTMB 20k - 1 punct ITRA 
  • Maraton: Index UTMB 50k - 2 punct ITRA 
  • Ultramaraton: Index UTMB 100k - 3 punct ITRA 

Totodata, daca esti la inceput, poti alerga alaturi de cei dragi la Cursa Familiei, prin frumoasa poiana cu stejari seculari de la Goruna

Te asteptam cu drag pentru ca Subcarpati Trail Run doreste sa bucure si sa aduca zambetul participantilor, prin promovarea sportului si a unui stil de viata sanatos!