Crosul Aleargă TU pentru EI – CURSA VIRTUALA ~ 2024

Crosul Aleargă TU pentru EI – CURSA VIRTUALA ~ 2024

07 iul 2024 (dum) Oriunde, Romania

Oriunde te-ai afla, aleargă TU pentru EI la crosul virtual!

Ultimii ani ne-au arătat că dincolo de distanțele care ne despart, sunt mult mai puternice valorile care ne unesc. Peste 2 300 de oameni din toate județele României și din alte țări s-au mobilizat anul trecut să alerge cu gândul la alți oameni care înfruntă boli incurabile și care sunt îngrijiți gratuit de HOSPICE Casa Speranței.

Dacă la ediția din acest an nu reșești să ajungi fizic alături de noi, la Brașov, pe Aleea de Sub Tâmpa, înscrie-te la crosul virtual. Pe 6 și 7 iulie aleargă oriunde te-ai afla și fii solidar cu pacienții copii și adulți îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Pentru fiecare kilometru înregistrat la cros, sponsorii evenimentului donează câte 1 euro.Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor susține construcția unui spital de îngrijire paliativă pedriatică lângă București.


Curse

Race Description

Iată care sunt pașii de urmat:

  • Tu alegi cursa și traseul. Poți alerga oriunde și oricum: singur, în familie, cu prietenii sau colegii.
  • Nu uita să-ți monitorizezi cursa cu o aplicație de alergare
  • Fă o postare publică pe pagina ta pe Facebook (sau o alta retea de social media) cu un screenshot cu numărul de kilometri realizați, numărul de concurs și hashtag-urile #alergpentruei si #poweredbyavon.
  • Copiază link-ul postării tale de pe Facebook în platforma de înscriere (în link-ul primit în mail-ul de confirmare a înscrierii).

Dacă vrei, arată-ne pe unde te-au purtat pașii în pagina Facebook a evenimentului Aleargă TU pentru EI.